Нашите клиенти

Изключително сме доволни от екипа на Служба по трудова медицина HEALTH & SAFETY. И не става въпрос само за предлаганата от тях услуга, а и за ефективното и бързо разрешаване на различни текущи проблеми, свързани с осигуряването на безопасни условия на труд. Винаги успяват да реагират в кратки срокове. За нас това е достатъчно, за да им се доверим напълно и да използваме само техните услуги
Галина Стамболиева
"САТУРН 2" ООД
Изключително съм доволна от съвместната и дългогодишна работа с екипът на Служба по трудова медицина HEALTH & SAFETY . Специалисти във всяка една област се включват в решаването на възникнали въпроси. Месечният бюлетин е изчерпателен и полезен. Препоръчала съм компанията на свои колеги, които в последствие също използват услугите и са останали много доволни от своят избор.
Евелина Бояджиева
Sweet Magic Europe OOD
Дългосрочната съвместна дейност ни дава основание да заявим, че Служба по трудова медицина HEALTH & SAFETY е надежден и коректен партньор с отговорно отношение. Много добро впечатление прави професионализма на обслужващия ни екип. Считам съвместната ни работа за успешно и ползотворно партньорство.Бъдете здрави!
Ahavni Uzunyan
STAR NAILS BULGARIA Ltd.